es | ca

Complements

Podem donar-li nombrosos complements: plaques, rètols, senyalització, miralls còncaus, pilones, papereres, bancs…sempre oferint-li les millors marques i un assessorament personalitzat.

Des de les plaques, rètols i senyalització, passant pels miralls còncaus i arribant fins les pilones, la quantitat de complements que CASFER poden aportar és innumerable. Les papereres, per exemple, poder ser d’interior o d’exterior, de fusta o metàl·liques, en molts dissenys i, en tots els casos, de fàcil instal·lació i manteniment, resistents a l’ús i a les inclemències del temps.

Estètica, comoditat i resistència són les principals característiques de l’amplia col·lecció de bancs que CASFER ofereix dins del capítol d’equipament urbà. La combinació de fusta i metall és una opció molt atractiva, com s’observa a les fotografies, però existeixen moltes altres variables a la seva disposició.

En quant a pilones, CASFER aporta múltiples opcions: pilones fixes, extraïbles, manuals, semiautomàtiques, automatitzades, antiterrorisme…i quan el cas ho requereix, CASFER elabora solucions personalitzades per situacions o llocs amb una problemàtica concreta: museus, places, avingudes, zones de pas urbanes, bancs, ambaixades, ministeris, residències privades…

Així mateix, CASFER també posa a la seva disposició taules d’anuncis per facilitar la informació a zones comuns, aparca bicicletes, estores, càmeres simulades disuasories per evitar persones alienes, col·locació de plaques per guals, així com el subministrament i col·locació d’una gran varietat de bústies per vestíbuls.

Altres serveis