es | ca

Intèrfons

CASFER a més de comprovar el sistema general de la seva instal·lació i els seus components, disposa d’una gran diversitat de marques i models d’intèrfons. També ofereix la possibilitat de col·locar-li un videoporter aprofitant la seva instal·lació actual.

El sistema d’intèrfon, requereix d’un manteniment de control, que CASFER realitzarà amb la comprovació del sistema general de la seva instal·lació i els seus components, assegurant la seva fiabilitat, comoditat i seguretat en cas d’ús.

CASFER considera de gran importància la verificació i control del sistema d’alimentació, la placa general de polsadors i calibratge (audio-vídeo), funcionament d’equips (etapes intermèdies) i revisió d’obra-portes elèctric porta.

Així mateix, CASFER disposa d’una gran varietat d’intèrfons comuns o particulars de les marques més diferenciades i majors garanties del mercat. I si el que es desitja, es substituir el seu intèrfon actual per un amb vídeo-porter, CASFER li realitza el canvi aprofitant la instal·lació actual.

Altres serveis