Electricitat, ventilació i bombes d'aigua

Sol·licitar pressupost

Ventilació forçada – CO. Bombes d’aigua

CASFER té cura del manteniment, control i reparació de l'enllumenat general de les seves instal·lacions, llums d'emergència, així com procedeix a la comprovació de totes les connexions elèctriques, components d'il·luminació i intensitat oferta. Comprova l'estat del sistema de llums d'emergència per garantir-ne la seguretat i un ús correcte en cas d’evacuació, i així assegurar l’accessibilitat del recorregut.

CASFER també té cura del manteniment, el control i la reparació de l’enllumenat, els llums d’emergència, l’extracció de fums, la ventilació forçada i les bombes de buidatge. Segons les seves necessitats concretes se li aconsellarà sobre el tipus de servei, de disponibilitat completa o parcial, més interessant en el seu cas particular.

Extracció de fums, ventilació forçada i bombes de buidatge. En aquest cas, CASFER li aconsella del tipus de servei que es requereix oferint-li disponibilitat completa o parcial, ajustant la intensitat i freqüència del servei a cada client concret. Amb la periodicitat aconsellable, CASFER cuidarà del sistema i estat del sistema de ventilació forçada – CO, garantint la no acumulació de monòxid de carboni i permetre l’evacuació de fums.

La correcta verificació del sistema (motors impulsió – extracció), l’estat dels sistemes de transmissió, conductes, obstacles, així com rellotges (controlant la seva temporització i activació), garantint un correcte i fiable consum. CASFER també posa a la seva disposició el manteniment i reparació del sistema de bombes de buidatge d’aigua, garantint la correcta extracció i evacuació d’aigües i llots en general.

Nos adaptamos a las necesidades específicas de cada comunidad de vecinos, parking y oficina. Le atenderemos sin ningún compromiso.

Altres projectes realitzats

crossmenu
×