Servei d'instal·lació, manteniment i reparació

Electricitat, ventilació forçada, CO i bombes d'aigua

Sol·licitar pressupost

Electricitat – Ventilació forçada – CO. Bombes d’aigua

CASFER té cura del manteniment, control i reparació del sistema d'enllumenat general de les seves instal·lacions, així com procedeix a la comprovació de totes les connexions elèctriques, components d'il·luminació i intensitat oferta.

CASFER realitza la comprovació i estat del sistema de llums d'emergència per a garantir el seu correcte ús i seguretat en cas d'evacuació, i així assegurar la seva accessibilitat del recorregut.

En cada cas, CASFER li aconsella el tipus de servei que es requereix contractar, perquè CASFER ofereix disponibilitat completa o parcial, ajustant la intensitat i freqüència del servei a cada client concret.

CASFER té cura del manteniment, control i reparació de la ventilació forçada, impulsió / extracció de fums, sobrepressurització de vestíbuls i escales, i bombes de buidatge.

En cada cas, CASFER li aconsella el tipus de servei que es requereix oferint-li disponibilitat completa o parcial, ajustant la intensitat i freqüència del servei a cada client concret. Amb la periodicitat aconsellable, CASFER cuidarà del sistema i estat del sistema de ventilació forçada - CO, garantint la no acumulació de monòxid de carboni i permetre l'evacuació de fums.

La correcta verificació del sistema (motors impulsió - extracció) estat sistemes de transmissió, conductes, obstacles, així com rellotges (controlant la seva temporització i activació), garantiran un correcte i fiable consum.

CASFER també posa a la seva disposició el manteniment i reparació del sistema de bombes de buidatge d'aigua, garantint la correcta extracció i evacuació d'aigües i llots en general.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. L'atendrem sense cap compromís.

Altres projectes realitzats

crossmenu
×