Servei d'adequació

Legalitzacions

Sol·licitar pressupost

CASFER pot ajudar-lo a l’hora de complimentar la normativa dels pàrquings, finques, comerços i industries a través d’un departament especialista en legalitzacions.

Les legalitzacions que fins avui no eren una preocupació preferent, poden convertir-se a partir d’ara en un autèntic malson, perquè les autoritats i òrgans competents han iniciat un conjunt d’inspeccions guiades perquè tots els pàrquings, finques, comerços i industries, es trobin sota la normativa i amb la seva corresponent llicència d’activitats.

En aquest capítol, CASFER disposa d’un departament especialitzat en legalitzacions que poden assessorar-li amb tota l’ajuda necessària, començant per un estudi personalitzat de les seves instal·lacions i portant, a través del seu equip d’enginyers, un pla d’actuació que inclou les accions precises a portar a terme, a la vegada que evita costos derivats d’obres innecessàries.

Aquest departament li tramita el projecte mig ambiental, el projecte de legalització RIPCI, el projecte de la instal·lació elèctrica de baixa tensió, projecte segons instrucció 1/2015, i la confecció del pressupost de les actuacions a realitzar.

Aquestes actuacions cobreixen: canvis de línies i quadres elèctrics, instal·lació de llums d’emergència, instal·lació de ventilació forçada, extracció de fums, adequació dels sistemes contra incendis , col·locació de portes contra incendis amb els seus corresponents vestíbuls de seguretat, ignifugació de parets, sostres, bigues, conductes, etc…, així com la obtenció de la llicència medi-ambiental i de les activitats.

En qualsevol cas, tan o més important que disposar de la llicència d’activitats, es gaudir de la pròpia seguretat i tranquil·litat que proporciona tenir les seves instal·lacions en normativa, cosa que evita sancions administratives i problemes amb les companyies asseguradores, en cas de sorgir algun incident. D’aquí la conveniència de confiar a una empresa especialitzada com CASFER l’adequació de les instal·lacions a les exigències legals.

Els clients preferencials de CASFER poden disposar d’un finançament de 12 mesos sense interessos del cost de les obres.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. L'atendrem sense cap compromís.

Altres projectes realitzats

crossmenu
×