Som Casfer

Responem fins i tot abans que ens necessiti

Manteniment i reparació de comunitats de veïns, pàrquings i oficines realitzat per personal qualificat.

Manteniment i reparació en comunitats de veïns, pàrquings i oficines realitzat per personal qualificat

Els contractes de CASFER tenen l'interès de contribuir i facilitar a les comunitats de veïns, pàrquings i oficines, una empresa amb una gran experiència i de confiança en el sector dels serveis integrals, podent cobrir i donar solució a diferents necessitats de manera integral amb una única empresa, contribuint a una bona conservació de les instal·lacions i les seves àrees comunes.

Considerem que la polivalència dels nostres Equips Tècnics, facilita la resolució davant incidències i imprevistos, col·laborant amb les necessitats dels nostres clients.

Una sola empresa de manteniment i reparació per a totes les necessitats

CASFER és una empresa capaç de resoldre totes les necessitats de manteniment i reparació en les comunitats de veïns, pàrquings, oficines. Comptar amb CASFER, suposa la confiança, agilitat i comoditat de resoldre tot amb una mateixa empresa amb tots els mitjans al seu abast i amb una flexibilitat capaç d'ajustar-se al tipus de servei exacte que vostè pugui precisar. D'aquí ve que CASFER li pugui tirar una mà o unes mans, tantes com precisi, i totes eficaces.

Personal qualificat
propi i fix

Rigorós Procés de Selecció.
Personal propi i fix (100%).
Formació inicial i continuada.
Personal degudament uniformat i identificat.

Els millors materials

Anàlisi continuada dels materials i productes (en condicions tècniques i de marcatges CE) . Busquem les millors qualitats per a garantir la seva durabilitat i complir amb els estàndards de Qualitat.

Servei fins i tot en vacances

Durant els períodes vacacionals, CASFER es compromet a oferir el servei ininterrompudament amb la finalitat de garantir la qualitat del servei.

Servei 24 hores / 365 dies de l'any

Ens anticipem per a continuar oferint servei davant qualsevol urgència. Amb el compromís i pensant en la satisfacció dels nostres clients, CASFER ofereix un servei d'atenció i reparació d'avaries 24 hores durant els 365 dies de l'any per a tots aquells clients amb contracte de manteniment.

La nostra àrea d'actuació

Des de CASFER cobrim els serveis d'instal·lació, manteniment i reparació a Barcelona i província,
cobrint les següents comarques:

• Barcelonès
• Baix Llobregat
• Garraf
• Penedès
• Bages
• Vallès Occidental
• Vallès Oriental
• Maresme

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. L'atendrem sense cap compromís.

crossmenu
×