Servei d'instal·lació i reparació

Complements

Sol·licitar pressupost

Podem aportar-li innombrables complements: plaques, rètols, senyalització, miralls còncaus, pilones, papereres, bancs…

Des de les plaques, rètols, peluts i senyalització, passant pels miralls còncaus i arribant fins a les pilones, la quantitat de complements que CASFER pot aportar és innombrable. Les papereres, per exemple, poden ser d'interior o d'exterior, de fusta o metàl·liques, en molt diversos dissenys i, en tots els casos, de fàcil instal·lació i sense manteniment, resistents a l'ús i a les inclemències del temps.

Estètica, comoditat i resistència són les principals característiques de l'àmplia col·lecció de bancs que CASFER ofereix dins del capítol d'equipament urbà. La combinació de fusta i metall és una opció molt atractiva, com s'observa en les fotografies, però existeixen moltes altres variables a la seva disposició.

Quant a pilones, CASFER aporta múltiples opcions: pilones fixes, extraïbles, manuals, semiautomàtiques, automatitzades, antiterrorisme… i quan el cas el requereix, CASFER elabora solucions personalitzades per a situacions o llocs amb una problemàtica concreta: museus, places, avingudes, conversions en zona de vianants urbanes, bancs, ambaixades, ministeris, residències privades…

Així mateix, CASFER també posa a la seva disposició taulers d'anuncis per a facilitar la informació en zones comunes, aparca bicicletes, peluts, col·locació de plaques per a guals, així com subministrament i col·locació d'una gran diversitat de bústies per a vestíbuls.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. L'atendrem sense cap compromís.

Altres projectes realitzats

crossmenu
×