Servei d'instal·lació, manteniment i reparació

Baixa tensió

Sol·licitar pressupost

CASFER compta amb un equip expert, i constantment reciclat, per a ocupar-se del manteniment de les seves instal·lacions elèctriques de baixa tensió.

CASFER compta amb un nodrit equip d'alta qualificació, expert i que es recicla constantment, per a atendre amb plena solvència el manteniment de les instal·lacions elèctriques de baixa tensió de les seves instal·lacions, adequant en cada cas la intensitat i freqüència del servei a oferir. (R.E.I.E. 005005151)

En aquest servei, CASFER verificarà la caixa general de protecció (CGP), línia general d'alimentació, interruptor general de maniobra, fusible de seguretat, comptador, derivació individual, quadres generals i secundaris, així com dispositius de comandament i protecció.

En qualsevol cas, CASFER li assegura un alt nivell de seguretat, procedint al mesurament de les resistències d'aïllament, presa de terra, caixa seccionadora, connexió terra de quadres, màquines, parts metàl·liques accessibles, connexions equipotencials i seccions, aconseguint la seva màxima tranquil·litat.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. L'atendrem sense cap compromís.

Altres projectes realitzats

crossmenu
×